Grænsecup 2021 - AFLYST


Kære klubber
Udbredelsen af coronavirus (covid-19) ser desværre ikke ud til at blive forbedret. Det vigtigste for Bov IF Håndbold vil altid være Grænsecup-deltagernes helbred. Vi har derfor set os nødsaget til at aflyse Grænsecup-stævnerne 2021.

Uanset om samfundet åbnes inden Grænsecup, har Bov IF Håndbold vurderet, at risikoen for udbredelse af coronavirus er forhøjet til Grænsecup, bl.a. pga. at deltagerne primært er børn eller unge, stævnet er indendørs forløbende over hele weekender, og at deltagerne ikke kan undgå en høj grad af kropskontakt.

Da Grænsecup er et stævne, der ligger sidst i sæsonen, har vi vurderet, at den bedste løsning er at aflyse, da vi ikke kan garantere kvaliteten af stævnet ved en udsættelse.

Alle klubber vil få indbetalte hold- og deltagergebyrer refunderet. For at det kan ske, bedes I sende jeres kontooplysninger til vores kasserer Marie Hesse med angivelse af klub, hold, kontaktperson, email eller mobilnr. til kontaktperson samt regnr. og kontonr. Mailadressen er b.mariehesse@gmail.com. Det er en stor opgave at foretage refunderingen. For at sikre, at det foregår korrekt, kan kontooplysningerne kun sendes pr. mail. Andre metoder vil IKKE blive behandlet.

Yderligere henvendelser og spørgsmål besvares af Jens Ove Rossen (rossenbov@live.dk) eller Thomas Schroll (ts@earned.dk). I er også velkomne til at henvende jer via Facebook og Messenger eller bruge kontaktformularen på http://graensecup.dk/

Vi håber at se jer igen til Grænsecup 2022.

Venlig hilsen
Bov IF Grænsecup

Grænsecup 2021

Håndboldstævnet for U11 til U17 arrangeret af Bov IF Håndbold

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle