Grænsecup 2020

Kære klubber
Udbredelsen af coronavirus (covid-19) er eskaleret markant de seneste uger. Det vigtigste for Bov IF Håndbold vil altid være Grænsecup-deltagernes helbred. Vi har derfor set os nødsaget til at aflyse Grænsecup-stævnerne den 3. - 5. april og 17. - 19. april.

Myndighederne anbefaler, at arrangementer over 1.000 deltagere aflyses eller udsættes. Bov IF Håndbold har vurderet, at risikoen for udbredelse af coronavirus er forhøjet til Grænsecup, bl.a. pga. at deltagerne primært er børn eller unge, stævnet er indendørs forløbende over hele weekender, og at deltagerne ikke kan undgå en høj grad af kropskontakt.

Myndighedernes anbefaling gælder indtil videre for marts måned. Der er dog intet der tyder på, at udbredelsen vil blive mindre i april. Da Grænsecup er et stævne, der ligger sidst i sæsonen, har vi vurderet, at den bedste løsning er at aflyse, da vi ikke kan garantere kvaliteten af stævnet ved en udsættelse.

Alle klubber vil få indbetalte hold- og deltagergebyrer refunderet. For at det kan ske, bedes I sende jeres kontooplysninger til vores kasserer Marie Hesse med angivelse af klub, hold, kontaktperson, email eller mobilnr. til kontaktperson samt regnr. og kontonr. Mailadressen er b.mariehesse@gmail.com. Det er en stor opgave at foretage refunderingen. For at sikre, at det foregår korrekt, kan kontooplysningerne kun sendes pr. mail. Andre metoder vil IKKE blive behandlet.

Yderligere henvendelser og spørgsmål besvares af Jens Ove Rossen (rossenbov@live.dk) eller Thomas Schroll (ts@earned.dk). I er også velkomne til at henvende jer via Facebook og Messenger eller bruge kontaktformularen på http://graensecup.dk/

Vi håber at se jer igen til Grænsecup 2021, som afholdes den 9. – 11. april og 16. – 18. april.

Venlig hilsen
Bov IF Håndbold

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle